Tenir cura dels peus

 In Blog de notícies

Com son els teus peus? Com s’han de cuidar?

 

Diga’m quin es el teu problema i cercarem el millor tractament per tenir uns peus bonics i súper saludables.

 

Peus secs, amb pell gruixuda, queratinosos i amb durícies dobles. Necessiten rascar o llimar sovint les durícies perquè no es trenquin o no s’aclivellin i molta nutrició.  Cremes contundents a diari que ens aportaran elasticitat al peu. Fer-nos peelings de peus setmanals són també molt recomenats.

Peus secs, pell fina, amb problemes circulatoris i pelletes per arreu. Hidratants suaus i a la vegada molt protectores, amb formulació activadora de la circulació. Sals de bany de romaní i massatges son molt bons aliats.

Peus amb una pell mes o menys normal, que generen humitat amb facilitat i tendència a fer fongs o maceracions interdigitals. Cremes hidratants lleugeres i molt reguladores de la transpiració, mantenint sempre el peu sec per evitar problemes de fongs o maceracions.

Peus que sempre suen, humitats al peu i a les sabates, i amb unes olors…no gaire divines. Fer servir gels reguladors de la suor i deshodoritzants. Intentar mantenir el peu i el calçat sempre secs, amb productes secants i reguladors de la transpiració per una major comoditat i evitar problemes de fongs.

Peus que bullen a la primavera, problemes circulatoris, cansats i adolorits, tant peus com cames. Hidratants suaus, amb una formulació activadora de la circulació i relaxant. Ideal fer banys de sal, un massatge amb olis de descans tant peus com cames i deixar-los reposar en alçada cada dia una estona.

…i els fongs de les ungles dels peus?

Batalla complicada, però amb constància i el tractament adequat els podem arribar a vèncer!

Ànims!,

i no esperis treure’t les sabates a l’estiu per cuidar-te els peus. Uns peus cuidats i fer-nos automassatges amb olis o cremes regularment i al llarg de l’any ajuda a mantenir una salut corporal global amb més energía.

Gaudeix de cuidar-te!

 

 

 

Recent Posts
0