Terapia Craneofacial i Terapia Craneosacral. Diferències

 In Blog de notícies

Terapia craneofacial mètode Anna Irina i terapia craneosacral. Diferències

Com és la teràpia craneofacial mètode Anna Irina?

 1. És una teràpia especialment molt relaxant.
 2. L’objectiu és conectar amb el sistema nerviós i afavorir un estat de tranquilitat profund i de qualitat.
 3. És una terapia que (en el moment de l’escolta craniosacral) treballa desde dins cap a fora, a diferència de la majoria que treballen desde fora cap endins.
 4. Afavoreix un son de més qualitat i més reparador.
 5. És una combinació de massatge manual molt suau + l’aplicació de la *tècnica d’escolta craneosacral  i l’aplicació d’algunes tècniques també craneosacrals en les zones del crani, cara i cervicals per fomentar que es posin en marxa els recursos recuperatoris naturals del nostre cos.
 6. Es treballa les zones del crani, cara, coll, escot i trapezi.
 7. És una teràpia ideal per les persones que van molt cansades i estressades, i també per gaudir d’una bona teràpia relaxant. Ofereix una estona de descans i benestar molt reparador.
 8. Es una forma de treballar molt delicada, no invasiva i no té contraindicacions ja que no s’intervé externament per canviar res en el cos, si no que, el cos canvia ell mateix allò que pot canviar, allò que pot curar. Es una manera de fomentar els recursos propis curatius que té l’organisme.
 9. Una teràpia ideal per gaudir una estona i/o també per fer un ticket de regal als nostres amics o familiars.

Com és la teràpia craneosacral de l’Anna?

 1. Igual. Una teràpia molt relaxant.
 2. Igual. Conectar amb el sistema nerviós i afavorir un estat de tranquilitat profund i de qualitat. Però a més a més hi ha un objectiu recuperatori de diferents problemes orgànics. Lesions, dolor localitzat en un lloc del cos, un apretar excessivament la mandíbula, mal de cap, dolor de l’esquena… i altres.
 3. És una terapia que treballa desde dins cap a fora, a diferència de la majoria que treballen desde fora cap endins.
 4. Igual. Afavoreix un son de més qualitat i més reparador.
 5. Es tracta de l’aplicació de la *tècnica d’escolta craneosacral, i l’aplicació d’algunes tècniques també craneosacrals en diferents parts de tot el organisme per fomentar que es posin en marxa els recursos recuperatoris naturals del nostre cos. No intervé el massatge manual.
 6. Es treballa tot el cos. S’incideix en les zones que estàn directa o indirectament més afectades.
 7. Igual. Es una forma de treballar molt delicada, no invasiva i no té contraindicacions ja que no s’intervé externament per canviar res en el cos, si no que, el cos canvia ell mateix allò que pot canviar, allò que pot curar. Es una manera de fomentar els recursos propis curatius que té l’organisme.
 8. És una teràpia ideal per les persones que van molt cansades i estressades i que a la vegada senten el seu cos amb dolor i /o molèsties indefinides, contractures, estrés crònic, lesions, dificultat de tenir un son reparador, dolor de l’esquena, migranyes, tensió mandibular…

 

Què és la tècnica d’escolta craneosacral?

Mitjançant l’aplicació de les mans, amb un tacte molt sutil, a vegades fins i tot inexistent,  escoltem el impuls rítmic cranial i els diferents moviments que genera en les diferents parts del cos, com el moviment dels ossos cranials, en el sistema dural desde el crani fins el sacre, i en els teixits tous, músculs i fascies.

Aquests moviments son indicadors de l’estat de salut del cos. Parlen i ens comuniquen si hi ha torsions, restriccions… tot allò que pugui ocasionar una alteració o desordre en el sistema i la seva salut.

El simple acompanyament d’aquests moviments i alguna petita tècnica més, ajudem al cos a anar-se regulant i equilibrant.  Una tècnica molt delicada i subtil per optimitzar la salut corporal.

Una abraçada a tothom!

Us espero amb molt de gust Igualada,

Anna Irina

olorsdenatura@gmail.com

 

Recent Posts
0