Aconseguir un bronzejat saludable

 In Blog de notícies

Com aconseguir un bronzejat saludable, sense cremar-nos la pell i sense abusar de les cremes solars ja que son molts els experts en que coincideixen que un abús d’aquestes ens priva d’obtenir la molt necesitada i preuada vitamina D?

Hi ha moltes fórmules vàlides, però la principal es tenir una òptima qualitat d’ hidratació de la nostre pell,  tota l’aigua i els lípids que necessita.  A partir d’aquí podem prendre el sol amb moderació, molt regularment al llarg de l’any i en franges horaries en que la radiació solar es baixa.

Una pell saludable, que al llarg de l’any està cuidada i reb una quantitat de nutrients de qualitat a través de l’alimentació, esdevé una pell molt més resistent a les condicions adverses de la climatología i del sol. Aleshores, a partir d’aquí en funció del nostre fototip i llo o horaris al que ens haguem d’exposar, escollirem quina es la nostre crema ideal. I la meva recomanació òbviament, “natural”, protegeixen molt més, les pells madures es taquen menys i no tenen els efectes secundaris dels filtres químics.

… i ara ve quan moltes diem SOS, no soc tant aplicada ni se si la meva pell està preparada!!!

Recomanacions de com fer-ho tot a la botiga les trobaràs,

…i si vols… Proposta d’estètica per aquest Abril:

pots apuntar-te a la teva sessió gratuïta de preparació corporal comprant el teu lot d’estiu “Pell d’estiu estupenda”. (quatre productes de tractament i protecció per tota la temporada),

de Regal:  Un tractament exfoliant corporal (per si no arribes amb facilitat a l’esquena)+ Hidratació!!

 

Recent Posts
0
Íntima