L’ estètica de l’ Anna

Anna Carbonell

Hola, sóc l’Anna Carbonell, esteticista i dietista.

Vaig iniciar-me en el món de l’estètica i les teràpies manuals a la dècada dels meus 20 anys; professió que he anat desenvolupant fins a dia d’avui i enamorant-me cada dia més.

La passió per la cosmètica natural i saludable va arribar més tard. En un moment, vaig voler descobrir com estaven fets els cosmètics i què porten. I, elaborant les meves pròpies formulacions, es quan vaig veure i entendre que la meva segona passió, després de la professió, era treballar i fer servir per la pell única i exclusivament aquells ingredients que són realment purs, naturals i saludables. Tot allò que, fins i tot, ens ho podriem menjar. Només així veia brillar de vida i salut les pells que tractava en els meus serveis.

I, aquí estic, per poder-vos ensenyar  i fer-vos arribar amb amor les millors maneres i els millors productes per cuidar-vos d’una manera més sana i sostenible. Us convido a disfrutar-la!

Una pell sana és una pell bonica.

Els serveis d’estètica facial

NETEJA FACIAL COMPLERTA:

Tractament higienitzant facial per a totes les edats. S’adapta i es personalitza a cada tipus i/o problema de pell.

És una posada a punt que millora l’aspecte visual, la hidratació i equilibra les funcions vitals epidèrmiques.

MANTENIMENT ESTACIONAL:

Amb una neteja facial de manteniment per cada tipus de pell l’hi sumarem un cocktail multivitamínic amb els nutrients necessaris per fer front a cada estació de l’any. Un plus de llum i energia per gaudir d’una pell bonica, sana i saludable.

LA PELL MADURA:

Millorem l’estat de la teva pell. Tractaments de cosmètica natural per a rejovenir, suavitzar arrugues, il.luminar pells apagades i tonificar la flaccidesa del pas dels anys.
Que l’edat no t’atrapi!!

LES CURES FACIALS:

Tractaments per a diferents alteracions epidèrmiques com: sensibilitats, couperosis, irritacions, atopies, dermatitis i altres problemes que podem resoldre amb les cures de diferents productes naturals.

 

Tots els tractaments d’estètica facial són personalitzats.

El massatge facial inclòs en tots els tractaments junt amb l’aromateràpia aporten bellesa, relaxació als teixits i descans psíquic.

Demana hora per al teu tractament i

Gaudeix de cuidar-te!!

Hores concertades a Igualada

massatge-facial-botiga-olors-igualada

Serveis d’estètica facial

0