L’ estètica de l’ Anna

Anna Carbonell

Hola, sóc l’Anna Carbonell, esteticista i dietista.

Vaig iniciar-me en el món de l’estètica i les teràpies manuals a la dècada dels meus 20 anys; professió que he anat desenvolupant fins a dia d’avui i enamorant-me cada dia més.

La passió per la cosmètica natural i saludable va arribar més tard. En un moment, vaig voler descobrir com estaven fets els cosmètics i què porten. I, elaborant les meves pròpies formulacions, es quan vaig veure i entendre que la meva segona passió, després de la professió, era treballar i fer servir per la pell única i exclusivament aquells ingredients que són realment purs, naturals i saludables. Tot allò que, fins i tot, ens ho podriem menjar. Només així veia brillar de vida i salut les pells que tractava en els meus serveis.

I, aquí estic, per poder-vos ensenyar  i fer-vos arribar amb amor les millors maneres i els millors productes per cuidar-vos d’una manera més sana i sostenible. Us convido a disfrutar-la!

Una pell sana és una pell bonica.

Els serveis d’estètica facial

NETEJA FACIAL COMPLERTA:

Tractament higienitzant facial per a totes les edats. S’adapta i es personalitza a cada tipus i/o problema de pell.

Neteja la pell, hidrata i equilibra en profunditat. El masstge manual amb aromateràpia confereix una estona de relax i benestar.

LA PELL MADURA:

Millorem l’estat de la teva pell. Tractaments de cosmètica natural per a rejovenir, suavitzar arrugues, il.luminar pells apagades i tonificar la flaccidesa del pas dels anys.
Que l’edat no t’atrapi!!

LES CURES FACIALS:

Tractaments per a diferents alteracions epidèrmiques com: sensibilitats, couperosis, irritacions, atopies, dermatitis i altres problemes que podem resoldre amb les cures de diferents productes naturals.

TERÀPIA CRANEO FACIAL

La teràpia M. cràneo facial mètode A.Irin combina tècniques de massatge manual junt amb l’escolta del moviment del líquid cefaloraquídeo segons la tècnica de la teràpia cráneo sacral.

Una combinació que aporta calma i benestar, a l’hora que afavoreix els processos naturals de curació del organisme. Incideix ràpida i positivament sobre el sistema nerviós, aporta enería, millora la qualitat del son, i de l’equilibri físic i mental.

Tots els tractaments d’estètica facial són personalitzats.

El massatge facial inclòs en tots els tractaments junt amb l’aromateràpia aporten bellesa, relaxació als teixits i descans psíquic.

Demana hora per al teu tractament i gaudeix de cuidar-te!!

Hores concertades a Igualada

massatge-facial-botiga-olors-igualada

Serveis d’estètica facial

0