Estètica facial

massatge-facial

L’estètica natural és una estètica neta, fresca, lliure de components químics, parabens i olis minerals. S’utilitzen només productes d’alta qualitat d’origen natural i ecològic. Amb l’estètica facial es pretén donar sol·lucions cosmètiques per a tot tipus i problemes de pell; aportant una major qualitat de nutrients.

La cosmètica natural propicia una major regeneració cel·lular, un rejoveniment dels teixits i, alhora, augmenta les defenses naturals de la pell. Les pells resulten més fortes, menys sensibles i es mostren immediatament més lluminoses, sanes i vives.

Tractaments i cures facials:

HIGIÈNE FACIAL COMPLERTA

  • Tractament higienitzant de la pell per a totes les edats. S’adapta i es personalitza a cada tipus i/o problema de pell.
  • És una posta a punt de la pell que millora el seu aspecte visual, la seva hidratació i n’equilibra les funcions vitals.
  • El massatge facial junt amb l’aromateràpia aporten bellesa, relaxació als teixits i descans personal.

 

FACIALS EN PETIT FORMAT

Són aquells serveis de temps i preu reduïts que realitzem durant les mateixes hores que la botiga és oberta.

  • Un tractament higienitzant bàsic per a totes les pells. Un repàs als pèls, pells i impureses, més uns cosmètics hidratants i equilibrants faran d’aquest petit tractament un facial molt resolutiu i de molt bon preu.
  • Ideal també per a neteges en adolescents i per al manteniment de les pells ja tractades i cuidades que necessiten uns dies de seguiment per reforçar uns òptims resultats.

Cures facials –  Tractaments de Bellesa i benestar:

EMPENTA HIDRO-NUTRITIVA: Un plus d’hidratació i nutrició per a les pells més deshidratades i faltades.

CALMA: Especial per a pells sensibles, delicades i/o amb couperosis.

EQUILIBRANTS: Posem a ratlla greixos, impureses i acne. Tractament hidratant i seboregulador.

LLUM: Un cocktail de vitamines per donar llum i vitalitat a les pells més apagades i tacades.

ANTIEDAT: Tractaments antiedat; combinació de nutrients que aporten joventut i tonificació a les pells madures i amb els primers signes d’envelliment prematur.

ANEM DE FESTA!!: Una autèntica cura d’hidratació i rejoveniment facial en una sola sessió!

olis-esencials

Cosmètica Saludable

Descobreix la cosmètica més saludable, natural i ecològica. Un ampli ventall de productes de qualitat, grans firmes de cosmètica natural, cosmètica d’autor i productes artesans, que entre tots configuren un conjunt de possibilitats per cuidar-te de la manera més natural i sostenible possible. Vine a veure’ns i descobreix quants beneficis et pot aportar la verdadera cosmètica natural.

massatge-facial

Estètica Natural

L’estètica natural, la nostra identitat. Apostem per un treball cosmètic 100% natural, amb extractes i principis actius de primera qualitat per tal d’aportar una verdadera cura de bellesa i salut a la pell, equilibrant-la, oxigenant-la i oferint-l’hi un raig de llum en la que es mostrarà inmediatament plena de joventut i vitalitat. Apunta’t!

Selecció dels productes que hi pots trobar

COSMÈTICA FACIAL I CORPORAL
COSMÈTICA MARE I NADONS
SABONS I GEL DE BANY
XAMPÚ I ALTRES TRACTAMENTS CAPILARS
OLIS VEGETALS
OLIS ESSENCIALS
COSMÈTICA AYURVEDA
HENNA, TINT VEGETAL
MAQUILLATGE ECOLÒGIC
PRODUCTES DE NETEJA PER LA LLAR
COMPLEMENTS COSMÈTICS
PRODUCTES D’ARTESANIA I REGALS
COMPLEMENTS NUTRICIONALS
ESPECIALITATS APÍCOLES

0