L’ESCOT

 In Blog de notícies

Tenir cura de l’escot

L’escot te una pell molt fina, prima i pot ser tant o més delicada que la pell de la cara.

Al llarg de l’any el tenim tapat, ni l’hi toca gaire l’aire ni la llum, cosa que fa que en el moment de la primavera i estiu, amb la claror, la calor i el sol,  de cop es reactiva ràpid i espectacularment tota feblesa que pugui tenir:  taques fosques i blanques, pigues, problemes amb els capilars sanguinis, arrugues i tants més.  Si afegim la molta deshidratació que sol tenir per una manca de cura durant l’hivern, el problema el tenim asegurat.

Mai es tard per posar-nos mans a la obra!!

Escots vermells:  si tens fragilitat capilar i la pell molt sensible, recomanació “caixa d’ampolles cura de xoc capilars i sensibilitat” ,molta hidratació amb sèrums i cremes fluides junt amb una crema reconfortant i calmant específica solar i pells delicades. Es una crema que et servirà per posar-te-la cada dia al vespre com si fos una mascareta tant si prenem o no el sol. Repara i calma la pell.

Escots amb taques:  et surten taques extres a l’escot només tocar-l’hi un xic de llum? Cada dia una primera fase de netejadora-sèrum detoxinant i oxigenant, crema fluida protectora de la melanina de dia i la crema ultra nutritiva de nit, que repara amb profunditat la hidratació de la pell fina.

Escots envellits:  una bona combinació i sinergia de productes de dia i de nit faran meravelles amb les arrugues de l’escot. Cura d’ampolles antiedat, crema hidratant de l’escot i una mantega u oli seborregulador i nutritiu per la nit. Fer una mascareta hidratant pells madures dues vegades a la setmana.

… i sempre sempre tots netejats amb una micelar de hialurònic ideal per l’escot, i crema de protecció solar adequada a la nostre pell i exposició al sol.

Bon estiu i bones cures d’escot!!

Recent Posts
0