Tornada d’Estiu. Com tens la pell ?

 In Blog de notícies

Com tens la pell a la tornada d’estiu?

Més deshidratada del normal?,  Més tacada del normal?

Com sol.lucionar amb cosmètica natural els diferents desequilibris epidèrmics?

Totes aquestes característiques són freqüents quan la pell està exposada moltes hores a l’aire lliure i la llum. La hidratació natural de la pell es perd amb major facilitat al estar exposats més hores de l’habitual a l’aire lliure, la calor i la llum solar. I un cop la pell es troba menys forta, menys hidratada comencen a alterarse la resta de funcions epidèrmiques:

* alteració del mantell hidrolipídic,

* disminució dels líquids intersticials com l’àcid hialurònic natural de la pell, les seves ceramides…

* disminució de la producció de fibres col.làgenes,

* alteració en la producció de melanina…

… i tantes altres funcions epidèrmiques que per una qüestió de reaccions que van sempre encadenades les unes amb les altres van alterant els processos naturals de la pell provocant un envelliment prematur que es fa evident en molt pocs dies.

Com posar remei amb cosmètica natural:

  1. Hem de posar sol.lució al equilibri natural de hidratació, compensar les funcions bàsiques, i això és bàsic per tot tipus depells, siguin més joves o més adultes, i siguin més seques o més greixoses. Una correcte hidratació epidèrmicades de dins fins a fora és la clau per sol.lucionar qualsevol alteració de la pell, micro arrugues, taques i alteracions de la pigmentació, inclòs reaccions alèrgiques, couperosis o qualsevol altre alteració cutània.
  2. Un cop tenim aconseguit una mica el nostre equilibri, hem de mantenir-lo per sempre i sobre tot potenciar-lo inclòs si el que volem és seguir una pauta de tractament per omplir petites arrugues que han sorgit al llarg de l’estiu i/o les diferents taques pigmentàries. El rejoveniment visual esdevé tenint una cura molt complerta dels diferents nutrients que necessita la nostre pell per mantenir les seves funcions. Components hidratants, àcids grassos essencials, antioxidants, greixos naturals i saludables…
  3. La pauta haurà de ser específica i personalitzada per cada problema i tipus de pell, però el que si és per tothom important, la constància i un treball curós i personalitzat d’higiène i tractament cada dia durant una temporada méso menys llarga.

 

Seguint aquests concells,  una rutina i un protocol de cosmètica natural adeqüat i saludable, els resultats són garantits.

La pell amb poc temps esdevé més melosa, hidratada i visualment va prenent un tò i color uniforme i saludable.

  Gaudeix de tenir cura de la teva pell!!

Per més info, siguis d’on siguis aconsegueix la teva Consulta-diagnòstic gratuÏt.

Truca’ns 938052457

o escriu un correu:  olorsdenatura@gmail.com

 

Recommended Posts
0