Súper Tractament Reductor i Anticel.lulític

 In Blog de notícies

UN COMPLERT TRACTAMENT REDUCTOR I ANTICEL.LULÍTIC

PER FER-TE TU MATEIXA A CASA.

Tot un Ritual Spa gens complicat d’aplicar perquè puguis fer-te tu mateixa tranquilament a casa tot gaudint d’una estona de relax mentre un envolcall de cosmètics treballen per detoxinar i drenar els greixos sobrants i acumulats en el teu teixit.

Tractament a base d’extractes vegetals i ric en algues marines que aporten grandíssims beneficis per la pell i l’organisme. Una gran quantitat d’oligoelements, minerals i vitamines que restableixen el cos, amb propietats anti inflamatòries, drenants i nutritives de la pell.

ALGUES REDUCTORES, DRENANTS I LIPOLÍTIQUES, l’actiu vegetal més drenant i lipolític

TONIC ACTIVADOR CIRCULATORI, activa els mecanismes cel.lulars i desperta les funcions metabòliques

ESSÈNCIES FLORALS LIPOLÍTIQUES necessaries i potenciadores de tot el tractament, a més d’aportar valuoses sensacion d’aromateràpia i relax.

I CREMA DE NIT I DIA personalitzades en funció del tipus de greix, cel.lulitis o flaccidesa.

Amb el tractament complert, Olors t’obsequia amb un fantàstic massatge Exfoliant Corporal detoxinant per preparar la pell i puguis començar el teu tractament a casa amb la pell a punt.

Inclòs també pautes dietètiques i control de pes i dieta el primer mes.

Altres tractaments de remodelació corporal, cel.lulitis, cames pesades, reafirmació…també els trobaràs a la botiga. Productes cosmètics professionals d’alta qualitat i 100% naturals.

INFORMA’T!! 938052457 o a la mateixa botiga!

 

Recent Posts
0