QUÈ ÉS LA TERÀPIA CRÀNIO FACIAL DE L’ANNA?

 In Blog de notícies

LA TERÀPIA CRÀNIO FACIAL

Una teràpia per a una relaxació profunda, una relaxació de qualitat que a la vegada afavoreix els recursos de recuperació naturals de l’organisme.

Aquesta es una teràpia que combina diferents tècniques de massatge manual junt amb l’escolta del moviment del liquid cefalorraquídeo segons la tècnica de la teràpia craneosacral.  Una combinació que ofereix al client una sensació de pau i benestar úniques, a més a més de ser una teràpia preventiva i recuperadora de la salut; flexibilitza i relaxa els teixits, relaxa el sistema nerviós, confereix major energía al cos, millora la qualitat del son, i l’equilibri físic i mental.

D’ON SURT AQUESTA TERÀPIA?

Després de les meves experiències a la cabina d’estètica, combinant els meus massatges facials dels tractaments de bellesa i anar introduïnt progressivament l’escolta craniosacral la qual estava estudiant, vaig adonar-me que obtenia sovint un munt de respostes inesperades amb les meves clientes. Respostes relacionades amb una millora de cosetes respecte a la seva salut, un dormir de major qualitat, millora en alguns dolors, en la digestió…i altres respostes positives que mereixien la pena que establis un nou protocol de tractament.  Un tipus de teràpia amb la combinació d’ un estil de massatge manual per la cara i el crani, i seguidament aplicant la tècnica de la teràpia craniosacral (una tècnica que té l’orígen en la osteopatía) per aconseguir aquell estat de relaxació profund i de qualitat per al sistema nerviós.

Per realitzar aquesta teràpia treballem els teixits de la pell, els músculs, els ossos cranials, sistema circulatori, limfàtic i sistema cràneo sacre, principalment en les zones corporals de la cara, crani, coll, escot i trapezi. Ho treballem especialment amb unes manipulacions de massatge molt subtils i concretes i l’escolta del moviment dels teixits amb el tacte de les nostres mans.

 

QUAN ENS PODEM FER AQUESTA TERÀPIA?

  • Simplement quan ens vingui de gust, ja que es una teràpia molt agradable, no té contraindicacions i relaxa el sistema nerviós central.
  • En situacions d’estrés crònic i cansament físic i mental.
  • Dolor o molèsties craneofacials per tensió de les cervicals, la cara, trapezi, bruxisme i disfuncions de l’articulació temporomandibular.
  • En general millora l’estat de salut, confereix major vitalitat a l’organisme, millora la capacitat de concentració i qualitat del son.

Una teràpia per totes les edats. Per fomentar els recursos terapèutics del nostre organisme.

Per viure una experiència que de ben segur no et deixarà indiferent!!

Per fer-te una teràpia pots demanar hora a través del email :  olorsdenatura@gmail.com.

Si ets esteticista també pots apuntar-te al email per les properes formacions :  olorsdenatura@gmail.com

(la teràpia de moment només a Igualada)

 

Recent Posts
0