Pell Seca i Madura, 3 Productes que no t’han de faltar mai a l’hivern

 In Blog de notícies

Pell seca i madura, 3 productes que no t’han de faltar mai a l’hivern. Productes naurals que aportaran salut, vida i bellesa a la teva pell.

La pell seca és una pell prima, molt sensible als canvis estacionals, s’arruga i envelleix prematurament.

3 productes que has de tenir a l’abast per fer front a l’entrada de l’hivern

Amb l’entrada dels primers freds la pell s’aprima, perd aigua i perd els greixos naturals de la capa superficial de la pell que son aquells que formen la barrera hidroipídica i que ens resguarden i protegeixen de l’exterior.

Si no mantenim la pell en la seva correcte hidratació i la seva correcta nutrició, és quan es desequilibra, crea zones d’alteració, zones seques i deshidratades que tiben.  S’accentúen les arrugues i la flaccidesa facial.

1 Netejadora facial amb una base d’oli o una micelar complerta:

Cal netejar bé la pell abans d’anar a dormir cada dia, tant si ens maquillem com si no, minimitzant el contacte amb l’aigua que té una tendència a assecar la pell i ens costa molt més de restablir-la, és a dir, després haurem de donar-l’hi més productes per tal de restaurar allò que l’hi hem arrencat. Una neteja adient ajudarà a eliminar les cèl.lules mortes de la pell, pol.lució i toxines, deixant-la lliure i receptiva per aportar-l’hi altres nutrients i que es pugui reparar. La neteja facial diària  ajuda a rejovenir i il.luminar la pell.

Alguns produces que t’aniran bé:

 • Loció netejadora i desmaquillant facial de Matarrania. Elimina restes de maquillatge i pol.lució ambiental deixant la pell amb una lleugera textura d’oli. En cas de no tenir una pell excessivament seca i/o no et maquilles és també molt bona opció la Loció Tònica Regeneradora també de Matarrania, amb menys contingut de greix i més aigua floral i olis essencials. Productes 100% bio.
 • Oli netejador facial de Camamilla Esential Aroms. Calmant de les pells sensibles, molt delicat i hidratant. Deixa la pell amb textura d’oli. Recomanat impregnar un cotó amb aigua floral i unes gotes de l’oli de camamilla. Producte 100% bio.
 • Micelar netejadora i desmaquillant amb àcid hialurònic de Mádara. I si ets fan de les micelars, aquesta, per tot tipus de pells, deshidratades, amb tibantor i inclòs pells sensibles.

2 Sèrum i Cremes d’Olis:

Els olis i les cremes mantegoses són ideals per crear en el mantell hidrolipídic una película extra de greixos que ens protegiran de les agressions del fred, vent i canvis de temperatura en entrar i sortir dels llocs.

Són tant aptes per posar-los de dia sota la crema hidratant o nutritiva antiedat com per la nit amb la cara neta després de la nostre netejadora i tonificant si cal. Aportaràn confort, nutrició i protecció.

Algunes de les fórmules més exitoses per la pell seca:

 • Crema maison Karité: Elaborada sense aigua i amb una base de mantega de karité, altres olis vegetals i olis essencials. De textura sòlida i de molt bona absorció.
 • Cremes de Matarrania pells seques, mixtes i sensibles: Les tres són ideals per la temporada d’hivern. Igual que l’anterior són olis sòlids degut a que la seva base és mantega de karité.
 • Oli Revitalitzant de Dulkamara: Un dels olis més seboreguladors i hidratants de tots. Hidrata en profunditat i equilibra la pell. Aquest si té textura d’oli líqui i és també de total absorció. Ideal per les pells seques i molt fines.
 • Sèrum de Argán de Saper o sèrum Alma de Argán de Amapola. Olis líquids amb caracerístiques sobre la pell molt semblants ja que estàn formulats amb una base d’oli d’argán. El que més els diferencía és la olor; el primer amb un aroma anisat amb propietats depuratives de la pell i el segon amb un petit toc d’encens que nodreix i regenera la pell madura.

3. Crema Hidratant Rica en nutrients i àcid hialurònic:

La crema hidratant és aquell producte que ens ha d’aportar confort i benestar a la pell. Ha d’emplenar la pell de manera que confereixi un aspecte de reompliment de les petites arrugues tant típiques de la pell seca.

És important que tingui un bon contingut d’àcid hialurònic vegetal de baix pes mol.lecular entre altres components hidratants, nutritius i regenerants de la pell.

Cremes hidratants en trobarem una infinitat, però quan ens sentim la pell molt seca i deshidratada sabem el que ens costa trobar aquella que ens aporti el confort que necessitem.

Aquí us deixo també unes cremes excelents per la pell seca i madura:

 • Nutritiva Sensitive de Esse Organic: Una crema de textura deliciosa i cremosa. Aporta confort i a llarg plaç és una crema reparadora de les fibres col.làgenes i elàstiques naturals de la pell gràcies al seu contingut en extractes pobiòtics. S’adapata a les pells més sensibles de totes reforçant el seu microbioma i ph. Formulada amb una base d’Aloe Vera.
 • Crema Reafirmant Antipol.lució de Saper: divina combinació d’olis vegetals i olis essencials en una base d’Aloe Vera que no deixa indiferent a ningú. No conté hialurònic, però és de les textures orgàniques més reconfortants i reparadores. Per disfrutar de crema i aromateràpia.
 • Crema Nutritiva Antiedat Pell Seca d’Alchémy: Una crema untuosa i de fàcil absorció a la vegada que aportarà confort a les pells més demandants al llarg de les 24hores. Rica en àcid hialurònic i creada amb una base d’aigua floral i aloe vera (sense aigua), reparadors, revitalitzants i regenerants.

Altres delícies exquisides per tenir cura de la pell seca i madura:

 • Mascareta facial per Pells Madures i Deshidratades de Esse Organic. Reparació i confort per la pell faltada i deshidratada.
 • Exfoliant facial de Cacau Esse Organic. Súper ric en mantega de cacau aporta nutrició i suavitat a la pell.
 • Exfoliant facial anti taques Maison Karité. Un peeling suau que nodreix la pell.
 • Mantega Pells Sensibles amb camamilla de Maison Karité. Una mantega de karité nutritiva i delicada apte per cos i cara.
 • Bàlsam Antioxidant Nourish. Un bàlsam multifuncions, per la higiène de la pell, per deixar posat a la nit…i gaudir de romanins.
 • Tònic Suau de Roses Bio de Matarrania i altres aigües florals de Roses i Camamilla.
 • Bàlsam Netejador facial per pells madures de Saper. Una higiène deliciosa i harmoniosa amb olis i argila rosa.
 • Probiòtic Sèrum de Esse Organic. Una cura de probiòtics per les pells mal tractades o envellides prematurament.
 • Sèrum Hialurònic Marine de Krous. Alta concentració i hidratació per posar sota la nostre crema.
 • Sèrum Nutritive Repair amb àcid Hialurònic de Herbrera.
 • Sèrum Protector amb pèptids de Nourish
 • Contorn d’ulls d’Alchémy. Dens, cremós i reparador. De bona absorció
 • Contorn d’ulls Sensitive de Esse Organic. Aporta tot el confort i suavitat necessaris als ulls delicats.
 • Bàlsams de llavis de Saper, de Esential Aroms…

La crema la posarem cada dia al matí després dels nostres sèrums, siguin d’oli o siguin de fase aquosa amb àcid hialurònic. Seria fantàstica la combinació de tots dos, sobre tot com més madura es la pell i com més facilitat té a deshidratar-se.

Quan més rica és la teva combinació de nutrients per la pell, més bonica, rejovenida i vital estarà. Aportaràs aquell plus de confort i lluminositat que és difícil d’aconseguir quan la nostre rutina és únicament una sola crema.

Per personalitzar el teu tractament, només ens has d’enviar un missatge per correu i parlarem!

Que tingueu bon hivern!!

 

Recommended Posts
0