Cosmètica Probiòtica de Esse Organic, què és?

 In Blog de notícies

Cosmètica Probiòtica de Esse Organic, què és?

Una pinzellada: La cosmètica probiòtica de Esse Organic inclou en la seva formulació probiòtics vius o extractes de probiòtics i prebiòtics.

Tots coneixem una quantitat d’aliments que contenen probiòtics els quals estan demostradament eficients i beneficiosos per l’organisme.

En la pell és idènticament igual. Tot el nostre cos és ple de microorganismes (bactèries, virus, fongs…) convivint amb bona sinergía fins que per algun motiu es trenca aquesta relació.

Espatllen la nostre microbiota natural l’excés de rentat amb sabons, l’excés de productes químics en contacte amb la pell, antibiòtics, aigües calrificades, ambients estèrils, dietes processades, cessàries, contaminació i pol.lució ambiental i tants altres més.

La Cosmètica Probiòtica de Esse Organic inclou aquest probiòtics o extractes d’ells i també prebiòtics per tal d’afavorir la microbiota natural de la pell ajudant-la a recuperar el seu equilibri.

Aquest equilibri quant més idoni és, més afavoreix la resposta de producció de fibres col.làgenes i elàstiques de manera que té una acció positiva sobre l’envelliment de la pell, acné, eczemes, sensibilitats i tantes altres alteracions epidèrmiques.

Quina funció tenen els probiòtics a la pell?

Ens protegeixen dels microbis patògens que puguin atacar desde l’exterior i que acceleren l’envelliment.

La cosmètica probiòtica inclou aquest microorganismes o extractes d’ells per tal d’afavorir la microbiota natural de la pell ajudant-la a recuperar el seu equilibri.  Aquest equilibri quant més idoni és, més afavoreix la resposta de producció de fibres col.làgenes i elàstiques de manera que té una acció positiva sobre l’envelliment de la pell, acné, eczemes, sensibilitats i tantes altres alteracions epidèrmiques.

A banda d’equilibrar la microbiota afavorint la producció de fibres colàgenes i elàstiques, els probiòtics són productors d’àcid làctic responsable en part de mantenir el pH òptim de la pell, i indispensables també per la producció d’Àcid Hialurònic natural en la nostre pell i per tant responsables de mantenir-la hidratada.

Perquè he introduït en les meves línies cosmètiques de la botiga i l’estètica Esse Organic Skin Care?

Els cosmètics de Esse Organic em van atraure desde el primer moment, allò que en diuen amor a primera vista. Era la primera vegada que sentia a parlar de cosmètica probiòtica i per sort va ser a través de la millor que existeix en el moment.

Un cop els vas probant, no deceben mai. Uns productes d’altíssima qualitat, molt bons principis actius, criteri orgànic i  absolutament sostenible a banda de ser innovadors i pioners en introduïr els probiòtics i prebiòtics en una línia cosmètica d’alta qualitat i ecològica.

Esse produeix els productes més avançats del món en tenir cura de la pell, entenent i tenint en compte el microbioma humà per al tractament de l’envelliment i la salut de la pell.

Cosmètica probiòtica de Esse Organic, més info sobre Esse:

Certificats per Ecocert i

No testat en animals i és Vegà

 

Bé,

només et queda experimentar les meloses textures de la marca i els seus originals i efectius cosmètics orgànics que trobaràs a la botiga d’Olors.

Si necessites recomanació per la teva pell només ens has d’enviar un missatge de correu o passar per la botiga i t’atendrem.

Olors cuida de tu!

Anna Carbonell

Esteticista, Dietista

Tècnica en Fitoteràpia Cosmètica

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts
0