Necessita Vitamina C la teva pell?

 In Blog de notícies

NECESSITA VITAMINA C LA TEVA PELL?

Taronges, llimones, kiwis, coliflor, pebrots, groselles, espinacs…

Una infinitat d’aliments d’orígen vegetals, de fàcil abast i molt presents en la nostre dieta mediterània contenen bones quantitats de vitamina C, indispensables per la salut del nostre organisme. Es una potent antioxidant i gran protectora de la pell i les mucoses.

Totes son les vitamines indispensables per al nostre cos, unes en major quantitat i altres no tant, però en els temps que vivim, carregats d’agents químics externs, pol.lució i containació ambiental lumínica i electromagnètica, posen en alerta el nostre sistema inmunitari i debiliten les funcions vitals de tot l’organisme, entre elles la pell, la primera barrera que es troba entre el nostre interior i el medi extern que ens envolta.

Per tal de cuidar i protegir aquesta pell dels agents oxidants externs es important i recomenable pendren una bona quantitat amb la nostre alimentació diària, fruites i verdures cada dia, però donat que a vegades es fa just alimentar la pell en totes les seves capes a través de l’alimentació, l’ajud d’un cosmètic elaborat amb una bona vitamina C adient per cada tipus de pell, contribuirà amb el rejoveniment de les cèl.lules i en una major formació de les fibres col.làgenes.

Es una bon complement cosmètic per al rejoveniment facial que aporta llum i vitalitat.

A Olors hem apostat aquesta temporada per un producte que inclou la vitamina C en el seu format d’àcid ascòrbic que amb sinergía amb altres components i àcid hialurònic actúen sobre la pell com a potents antioxidants, despigmentants i antiinflamatoris resguardant la hidratació de la pell i aportant un aspecte visual ràpid de llum i rejoveniment.

        A QUI RECOMANEM UN COSMÈTIC AMB VITAMINA C?

Podriem dir que pràcticament a tothom l’hi podria anar bé, però especialment ens centrarem en pells d’aspecte fosc, apagat, pells tacades, amb falta d’oxígen, asfíctiques i madures.

També especialment recomenat a persones fumadores o persones que per motius laborals estàn sotmeses moltes hores a fums i altres ambients polutius. Aquestes especialment han de prendren bones dosis en l’alimentació i fins i tot es recomenada com a complement alimentici per via oral.

Si tens dubtes de com cuidar-te i vols que et mirem la teva pell per tal d’establir una pauta de cura cosmètica només has de venir o trucar-nos a la botiga per quedar.

Amb molt de gust t’ajudarem!

Olors cuida de tu!

Anna Carbonell

Esteticista, Dietista

Tècnica en Fitoteràpia Cosmètica

Recommended Posts
0