Konopka’s, Capilars a preus Irresistibles!!

 In Novetats

Konopka’s, capilars a preus irresistibles!!

Quantes voltes et caldonar per aconseguir el teu xampú natural, ecològic i a molt bon preu?

Moltes vegades quan es parla de cosmètica ecològica pensem que estemparlant deproductes que seran deben segur cars i forade la nostre butxaca, PERÒ NO, i la línia del Dr. Konopka’s és un dels millors exemples.

La Marca:

La marca del Dr. Konopka’s fa referència a aquest Doctor reconegut per tot el país als anys 1931 per la seva botica de Tallín Dr. konopka en la que va crear més de 150 fórmules barrejant extractes de plantes i olis essencials que ell mateix recolectava als boscos i camps propers.

Així  Dr Konopka’s no només compleix amb els estàndards de qualitat més alts amb el certificat de Cosmos Organic (el més prestigios del món i que aglutina les certificadores més importants europees com son Cosmebio, BDIH, Oil Association, Ecocert e Icea), sino que ho fa a preus molt accesibles per a tots els públics i amb formulacions altament efectives.

Les seves fórmules van ser recollides en un llibre que als anys 80 van ser rescatades i actualitdes per crear aquesta línia cosmètica que ja ens ha arribat a les nostres mans.

Cal destacar entre els seus productes la línia capilar, una gamma complerta de xampús, acondicionadors, sèrums capilars i mascaretes. Però no podem desestimar gens ni mica tota la gama de cremes facials i corporals.

No en trobaràs dues igual!! Qualitat i preus genials!!

Fes una ullada a la botiga on line on trobaràs aquests productes i més!

Salut!

Anna Carbonell

Recent Posts
0