Teràpia Cràneo Sacral. Què és?

 In Blog de notícies, Novetats

Teràpia Cràneo Sacral

El tacte que escolta, el tacte que comunica,

una manera de posar en funcionament els processos naturals de curació del cos.

Teràpia Cràneo Sacral. Què és?

La Teràpia Cràneo Sacral és una tècnica, un enfoc de tractament no invasiu, en el qual mitjançant un suau contacte amb les mans posem en funcionament els processos naturals de recuperació del nostre cos.

Calma profundament el sistema nerviós, millora el sistema inmunològic, aporta energia, qualitat del son i equilibri físic i mental.

Objectiu:

La Teràpia Cràneo Sacral té l’objectiu de restablir i mantenir el correcte funcionament  del Sistema Nerviós Central a través de l’escolta del tacte, la imposició suau de les mans per sentir la respiració primària, el moviment del líquid céfalo-raquídeo que banya tot el llarg de la columna vertebral, des de el cervell fins el sacre, amb un moviment que segueix un ritme a l’estil de les onades del mar i que a l’hora és missatger fins les parts més distals del nostre cos. Les movilitza i nodreix.

En el moment que la persona que es posa en mans del terapeuta es troba en un estat de relaxació extrema,  facilita que les funcions orgàniques de recuperació i de desbloqueig dels punts dolorosos de seu cos es posin en marxa.  Aquí comença la recuperació i autocuració natural de l’organisme.

D’una manera participativa, tant terapeuta com la persona que reb la teràpia col.laboren de manera activa per què aquesta recuperació pugui succeïr, conferint a més a més un estat de pau i relaxació saludables i vitals.

Tens ganes d’experimentar agradables sensacions de benestar?

Motius per venir a provar aquesta teràpia

** Un enfoc alternatiu per a diferents problemes de salut.

** Per cercar més enllà del síntoma, la causa que pugui originar el teu problema.

** Disfrutar i gaudir d’una experiència de relaxació i benestar úniques, molt especials que et deixen amb una profunda sensació de calma i vitalitat.

** Idoni també com a preventiu, per el manteniment de la teva salut.

Perquè el benestar corporal i emocional són claus per al manteniment d’un cos vital, per la nostre salut i el nostre estat d’ànim…

Bé,

mil motius, però sobre tot sobre tot perquè ho rebràs amb molt d’amor.

 

Anna Carbonell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts
0