Qui som

Anna Carbonell

Hola! Sóc l’Anna.

Vaig iniciar-me en el món de l’estètica i les teràpies manuals a la dècada dels meus 20 anys; professió que he anat desenvolupant fins a dia d’avui i enamorant-me cada dia més.

La passió per la cosmètica natural i saludable va arribar més tard. En un moment, vaig voler descobrir com estaven fets els cosmètics i què porten. I, elaborant les meves pròpies formulacions, es quan vaig veure i entendre que la meva segona passió, després de la professió, era treballar i fer servir per la pell única i exclusivament aquells ingredients que són realment purs, naturals i saludables. Tot allò que, fins i tot, ens ho podriem menjar. Només així veia brillar de vida i salut les pells que tractava en els meus serveis.

I, aquí estic, per poder-vos ensenyar  i fer-vos arribar amb amor les millors maneres i els millors productes per cuidar-vos d’una manera més sana i sostenible. Us convido a disfrutar-la!

Una pell sana és una pell bonica.

Hola, sóc la Susana!

La bellesa i el benestar formen part de la meva essència.

Vaig començar fa més de vint anys en el món de la bellesa i la imatge personal. I, moguda per les meves inquietuts personals, mica en mica vaig aprofundir en les teràpies manuals i holístiques al costat de grans professionals tant d’aquest país com a Tailàndia.

M’encanta i m’apassiona la meva professió, gaudeixo aprenent, formant-me i incorporant nous coneixements que milloren la qualitat dels meus serveis.

Per a mi la bellesa genuïna és la que sorgeix  d’un estat saludable de quietut interna i s’expresa a l’exterior amb unes faccions relaxades, un cos lliure de tensions físiques i emocionals. La serenor de sentir-se bé, suma’t a la cura de la pell i acaronant-la amb nutrients de qualitat.

Aquesta és la bellesa que et farà brillar sempre i jo t’acompanyo a viure-la.

Susana García

0