POLÍTICA DE COMPRES I DEVOLUCIONS

Realització de la comanda

Per realitzar una comanda es necessari conectar-se a www.olorsdenatura.com i registrar-se com a usuari emplenant el formulari electrònic que aparegui a la botiga en cada moment.

La validació de la comanda per part del client suposa l’acceptació de les condicions generals de política d’Olors.

La compra mínima establerta per a ports pagats per les comandes que tenen enviament a domicili és de 54 euros. En cas de no arribar a aquest import, els ports aniran a càrrec del client i el seu cost serà de 8,20 euros.

El client d’Olors té la opció també de fer la seva compra online i passar-la a recollir per la botiga. En aquest cas, no hi ha comanda mínima ni costos de ports.

Les nostres comandes seran tramitades a l’agència de transports dins el plaç de 24 hores des de la recepció de la comanda, sempre que sigui en dies laborals i sempre que els productes es trobin en stoc. En cas de falta d’estock la comanda pot estar 12 dies laborals en tramitar-se.  No es tramitaran en dissabtes, diumenges ni festius.

El client rebrà la comanda al cap de dos o tres dies laborals després que Olors en faci entrega al servei de missatgeria.

Enviaments només península Espanya i Portugal. (Illes Balears tenen tarifes d’enviament a part. Caldrà consultar i confirmar l’enviament al moment).

Forma de pagament

Es farà a través de TPV mitjançant passarel·la segura. Podràs realitzar la teva compra mitjançant la teva targeta de crèdit.

Dret de devolució

D’acord amb el Real Decret Legislatiu, el consumidor i usuari disposarà d’un plaç de 14 dies hàbils per exercir el dret de devolució dels productes adquirits des de la seva entrega.

Com es procedeix una devolució:

Per demanar un canvi o devolució cal escriure un e-mail a olorsdenatura@gmail.com explicant la raó de la devolució. Podem fer canvis de producte, sempre que els productes estiguin sense obrir i en el seu embalatge original. El client haurà de pagar els ports de retorn. Una vegada aquesta devolució ha arribat a Olors de Natura procedirem a comprobar que estigui sense obrir i en bon estat, procedint a la devolució de l’import pagat.

0