POLÍTICA DE COMPRES I DEVOLUCIONS

Realització de la comanda

Per realitzar una comanda es necessari conectar-se a www.olorsdenatura.com i registrar-se com a usuari emplenant el formulari electrònic que aparegui a la botiga en cada moment.

La validació de la comanda per part del client suposa l’acceptació de les condicions generals de política d’Olors.

La compra mínima establerta per a ports pagats per les comandes que tenen enviament a domicili és de 50 euros. En cas de no arribar a aquest import, els ports aniràn a càrreg del client, i el seu cost és de 5’85 euros.

El client d’Olors té la opció també a fer la seva compra on line i passar-la a recollir per la botiga. En aquest cas no hi ha comanda mínima ni costos de ports.

Les nostres comandes seran tramitades a l’agència de transports dins el plaç de 24hores de la recepció de la comanda, sempre que sigui en dies laborals i sempre que els productes es trobin en stock. No es tramitaran en dissabte, diumenge ni festius.

El client rebrerà la comanda al cap de dos o tres dies laborals després de que Olors en faci entrega al servei de missatgeria, en aquest cas de Nacex.

Forma de pagament

Es farà a través de TPV mitjançant pasarela segura. Podràs realitzar la teva compra mitjançant la teva targeta de crèdit.

Dret de devolució

D’acord amb el Real Decret Legislatiu, el consumidor i usuari disposarà d’un plaç de 14 dies hàbils per exercir el dret de devolució dels productes adquirits desde la seva entrega.

Com es procedeix una devolució:

Per demanar un canvi o devolució cal escriure un e-mail a olorsdenatura@gmail.com explicant la raó de la devolució. Podem fer canvis de producte, sempre que els productes estiguin sense obrir i en el seu embalatge original. El client haurà de pagar els ports de retorn. Una vegada aquesta devolució ha arribat a olorsdenatura procedirem a comprobar que estigui sense obrir i en bon estat, procedint a la devolució de l’import pagat.

0