Benvinguts a OLORS

ESTÈTICA I COSMÈTICA NATURAL

flors-olors

Com va sorgir la botiga d’Olors?

Com en moltes altres empreses, les coses van sorgint a poc a poc, a vegades sense planificar-les gaire i elles mateixes van dibuixant un camí.

Creada per l’Anna Carbonell després de quasi trenta anys en el món de l’estètica i les teràpies naturals, coneixent i formant-me en agricultura ecològica, experimentant en la natura, processant extractes vegetals als Jardins d’Olors per crear diferents cosmètics, estudiant fitoteràpia i elaborant sabó artesà amb el nom d’Olors de Sabó.

Tots aquests camins que formàven un conjunt que el varem anomenar Olors de Natura ens van portar a obrir la botiga d’Olors a Igualada. Un projecte personal en el qual, a hores d’ara, ja formem un petit equip de professionals especialitzats apostant per la qualitat de la cosmètica, la salut corporal des d’una perspectiva holística i la sostenibilitat ambiental.

Tot amb amor, tot amb cura, tot per a què puguis gaudir-ne tant com nosaltres.

T’esperem a la nostra botiga física i també online!!

olis-esencials

Cosmètica Saludable

Descobreix la cosmètica més saludable, natural i ecològica. Un ampli ventall de productes de qualitat, grans firmes de cosmètica natural, cosmètica d’autor i productes artesans, que entre tots configuren un conjunt de possibilitats per cuidar-te de la manera més natural i sostenible possible. Vine a veure’ns i descobreix quants beneficis et pot aportar la verdadera cosmètica natural.

massatge-facial

Estètica Natural

L’estètica natural, la nostra identitat. Apostem per un treball cosmètic 100% natural, amb extractes i principis actius de primera qualitat per tal d’aportar una verdadera cura de bellesa i salut a la pell, equilibrant-la, oxigenant-la i oferint-l’hi un raig de llum en la que es mostrarà inmediatament plena de joventut i vitalitat. Apunta’t!

0