Nous Serveis d’Estètica Facial

 In Novetats

Unaltre concepte per tenir cura de la teva pell

Les que ja em coneixeu sabeu que poc a poc he anat incorporant nous productes cosmètics, marques amb una qualitat excel.lent i pioners en el mercat de cosmètica orgànica. “Tecnología de vanguarda, microbiota i bellesa natural es donen de la mà”.

Importantíssim fer primer un bon anàlisi de la pell. Un diagnòstic de com es troba la pell en aquest moment.

A partir d’aquí podem començar a marcar una pauta, uns tractaments per donar empenta a la pell, aportar més hidratació, rejovenir l’aspecte global de l’òval facial, il.luminar-la i sanjar-la en conjunt.

Nous serveis d’estètica facial

Tots els serveis es personalitzen en funció de les necessitats i s’acompanyen d’una estona de massatge i caliu per reconfortar els sentits.

HIGIÈNE FACIAL I AROMATERÀPIA

Una neteja facial amb l’acaronament dels aromes de les mateixes plantes tractants i olis essencials.

HIGIÈNE-TRACTAMENT DE MANTENIMENT I PELLS MADURES

Una combinació sinergètica entre l’aromateràpia, els probiòtics i el massatge manual, que junts faran meravelles a la teva pell. Una manera de mantenir-la bonica i sana.

HIGIÈNE DETOXINANT I PREPARATÒRIA PER SEGUIR UNA PAUTA DE TRACTAMENT

Una neteja facial que prepara la pell i la fa més receptiva a l’hora de voler seguir una pauta de tractaments cosmètics, especialment quan està en mal estat o ha estat mal cuidada. Cal fer una cura detoxinant i oxigenant que prepara i fa més receptiu el teixit.

EQUILIBRI DE LA PELL MALMESA I/O MALTRACTADA

Equilibrar la pell significa tornar-la al seu estat d’orígen, a la seva naturalesa. Són moltes les vegades que una pell té problemes d’excessiva sequetat, d’excessiu greix, desequilibrada o mixta, amb acné o fins i tot amb petits eczemes o altres alteracions epidèrmiques. És convenient cercar la seva naturalesa abans de voler tractar un acné, una deshidratació, un envelliment prematur…

CALMA PER LES PELLS SENSIBLES i REACTIVES

Desensibilitzar és prioritari. Calmar, descongestionar… Cures per les pells més sensibles, amb fragilitat capil.lar, couperosis i fins i tot rosácees. Prioritzarem el seu equilibri i en aquests casos la cosmètica probiòtica ens aporta excel.lents respostes.

UN PLUS D’HIDRATACIÓ PER LES PELLS MÉS FALTADES

Aportar hidratació quan està faltada i probiòtics per tal que la pell vagi treballant i generi els seus propis nutrients. Emplenar el teixit intercel.lular farà que la cèl.lula treballi mllor les seves funcions i es deshidrati molt menys.

REJOVENIMENT I LLUM. APORTEM VIDA ALLÀ ON SEMBLA QUE JA NO N’HI HA

Un cocktail d’actius que treballa la pell oxigenant-la i hidratant-la en profunditat. Perfecte per pells que els falta vida, apagades, estressades i tacades. L’aparença és de rejoveniment i jovialitat.

RITUAL FACIAL I CORPORAL AMB PROBIÒTICS I ÀCIDS GRASSOS ESSENCIALS

Ritual per gaudir una estona de relaxació i benestar aportant salut i bellesa a la pell. És convenient prèviament preparar la pell facial i corporal.

Una pell sana és una pell bonica

T’espero!!

Anna Carbonell

Esteticista i Dietista

Recent Posts
0