Massatge i teràpies

olis-esencials

Deixar-se emportar pel tacte d’unes mans que acompanyen el seu pas amb l’aroma d’unes essències aromàtiques… És allò que no deixa indiferent a ningú.

El massatge treballa els teixits tous, els mobilitza i descontractura. El tacte ens parla i pregunta; és la relació entre client i terapeuta. L’aromateràpia ens transporta a diferents records i estats emocionals. Tot una sinergia per millorar la salut física i el benestar emocional.

MASSATGE CORPORAL: d’esquena o corporal sencer. El massatge descontractura, activa la circul.lació, desfà nòduls tensionals, aporta elasticitat salut i benestar. Relaxa’t i deixa’t portar!

MASSATGE PINDA VATTA: un massatge ayurvèdic per nodrir i desinflamar el dolor articular i/o rigidesa muscular. Dona-li elasticitat i descans al teu cos!

MASSATGE CRANEO-FACIAL BURXISME: tècnica manual per descontracturar i relaxar totes les parts relacionades amb la tensió emocional. Allibera tensions!

TERÀPIA SENSITIVA CORPORAL: T’acompanya, t’escolta, et relaxa… Uns moments molt especials, una guia per a cercar i sol·lucionar el motiu de les teves tensions i els teus problemes emocionals. Una forma de guarir la salut del teu propi cos.

0