EL MÓN DEL SABÓ SÒLID

 In Blog de notícies

El món del sabó sòlid,

una forma d’higiène natural i sostenible que va trobant el seu lloc entre la vida de cada dia en moltes llars.

Anys enrera era completament normal veure al nostre bany el sabó de pastilla. De petita no teniem sabó líquid a casa, ens rentavem mans i cos amb sabó sòlid, però dins els ultims 50 anys  els gels líquids han anat ocupant l’espai dels nostres banys, a la dutxa, al lavabo… fins a desaparèixer per complet i quedant en moltes llars en l’oblid. Fins i tot en les cafeteries i restaurants trobavem als lavabos aquells sabons ovalats clavats amb un ferro a la paret, (quins records!!)

Cal dir que un gel líquid (sabó líquid) és un producte molt més complexe d’elaborar que un sabó sòlid. Intervenen molts més actius, agents escumants, tensioactius, moltes vegades alguns químics i fragàncies sintètiques que malmeten tant el medi ambient com la pell en força ocasions.

EL RETORN DEL SABÓ SÒLID

Afortunadament dins d’aquesta última dècada han anat tornant a moltes llars, i els motius poden ser varis, entre ells principalment perquè noten la seva pell molt millorada, més sana i hidratada. Altres els compren per qüestions mediambientals i de responsabilitat sostenible ja que amb ells estalviem processos industrials i ingredients dubtosos de que siguin respectuosos per el medi ambient i per el seu reduït envalatge. Estalviem molts envasos de plàstic innecesaris. I a més a més són igual o més efectius i súper atractius!!

Tot va començar poc a poc, molts aficionats i artesans del sabó varem començar a elaborar sabons creatius i de diferents formes i colors. n’hi havia per totes les pells i amb una infinitat d’ingredients que podem trobar a la cuina de casa nostre, és a dir, ingredients més naturals impossible. Molñtes persones els compraven senzillament per la seva aparença artística i bonica, per decorar unnprestatge o perfumar l’armari de la roba. M’agradava que els compréssin, però a la vegada em sabia greu que no els fecin servir al bany, doncs aquest era l’objectiu i tenien major cura i respecte per la pell, acondicionan-la i nutrint-la molt més.

En aquestes primeres compres d’aficionats i gairebé col.leccionistes es va anar inculcant l’educació per la utilització del sabó sòlid per tal de tenir cura de la pell i el medi, i encara que ha costat una mica tot ha anat arribant. Avui dia el sabó sòlid és una realitat, un producte d’higiène diària pràctic que va trobant el seu lloc entre les llars més naturals i sostenibles.

Gaudeix del sabó sòlid i la teva vida cambiarà!!

 

 

OCTUBRE 21: MES DEL SABÓ A OLORS

Gran assortit de sabons naturals, diferents marques, diferents textures, diferents olors… tots t’esperen per entrar a casa teva!!

I aprofita les promocions!!

 

Recent Posts
0