La botiga d’Igualada

botiga-olors-natura

A la nostra botiga trobaràs una selecció acurada de cosmètica natural, ecològica, vegana, i certificada, amb diferents textures i característiques per a què n’hi hagi per a tots els gustos.

Cerquem constantment aquells productes més rics en principis actius i saludables per la pell i el medi ambient, lliures de components tòxics, components sintètics, derivats del petroli, i apostant sempre que sigui possible pel producte de proximitat.

 

Quins avantatges té venir a la Botiga d’Igualada?

Per a nosaltres el tracte personal té un valor únic, ens agrada veure la vostre cara, sentir la vostre veu, compartir un somriure i poder oferir-vos els productes més adients de manera personalitzada per cada un de vosaltres.

A més a més, en horaris de botiga podreu gaudir de les nostres “demos”: demostracions gratuïtes per als nostres clients per a què pugueu provar, tocar, olorar i experimentar per tal d’ajudar-vos a escollir els productes més indicats per a la vostre pell i/o problema que pogueu tenir. A banda, ens resultarà molt més senzill també personalitzar el vostre tractament estètic i/o terapèutic tenint en compte una vessant holística de la bellesa i la salut.

Us esperem a la nostra botiga!!

Per encàrrecs de comandes o serveis també podeu trucar al 93 805 24 57.

QUINS PRODUCTES TROBAREU A LA BOTIGA?

COSMÈTICA FACIAL I CORPORAL
COSMÈTICA MARE I NADONS
SABONS I GEL DE BANY
XAMPÚ I ALTRES TRACTAMENTS CAPILARS
OLIS VEGETALS
OLIS ESSENCIALS
COSMÈTICA AYURVEDA
HENNA, TINT VEGETAL
MAQUILLATGE ECOLÒGIC
PRODUCTES DE NETEJA PER LA LLAR
COMPLEMENTS COSMÈTICS
PRODUCTES D’ARTESANIA I REGALS
COMPLEMENTS NUTRICIONALS
ESPECIALITATS APÍCOLES

QUINES MARQUES TROBAREU A LA BOTIGA?

Nina Priorat
Nina Priorat
Maison Karite
Maison Karite
Amapola
Amapola
Ballot-Flurin
Ballot-Flurin
Mádara
Mádara
Logona
Logona
Dulkamara
Dulkamara
Khadi
Khadi
Saper
Saper
Ágave
Ágave
Cattier Paris
Cattier Paris
Weleda
Weleda
Matarrania
Matarrania
Heliotrop
Heliotrop
Zao Makeup
Zao Makeup
Algamaris
Algamaris
Alphanova
Alphanova

QUINES MARQUES TROBAREU A LA BOTIGA?

ACORELLE, AMAPOLA, AGAVERD, ALTHO, ALPHANOVA, APEIRON, AROMS NATUR, BALLOT FLURIN, BIOFLORAL, CATTIER, COSLYS, DULKAMARA, DIZAO, ESSENTIAL AROMS , ESSE ORGANIC, FAITH NATURE, FLORA SIBERICA, GAMARDE,  GIURA , GREEN NATURAL, HERBERA, KHADI, KROUS EXPERT CARE, LAVERA, LOGONA, LABIATAE, LABORATOIRES DE BIARRITZ, LABORATOIRES QUINTON, MADARA, MASMI, MAISON KARITÉ, MATARRANIA, MONTBRÚ, MOSSA,  MON, NAMAKI, NATURA BIO, NATURA SIBERICA, NATUR PLUS, NOURISH, PHYTO BIOPOLE, SANTÉ, SANNICOLÁS, SANTULANA , SAPER, SALUS, TERPENIC LABS,  UVAS FRESCAS, VIVE LA VIDA, WELEDA, ZAO MAKE UP.

botiga3
0