Alga Cicosa, Calma i Repara la Pell

 In Novetats

ALGA CICOSA, Calma i repara  la pell

La cura certificada Bio ALGA CICOSA® a base de Alga-Sendatu® afavoreix la reparació de les capes superficials de la pell.

Productes pensats per tota la família, nadons, nens i adults.

Fórmules patentades hipoalergèniques.

L’Alga Sendatu:  ingredient reparador desenvolupat per els Laboratories Biarritz. Prové de l’alga roja de la costa Vasca, Gelidium sesquipedale, Extracte patentat que estimula la regeneració cel.lular dels queratinocits promovent la restauració de les capes superiors de la epidermis i la restauració de la funció de barrera.

Cosmètica per tota la familia, Nadons, Nens i Adults.

Les 4 sol.lucions:

ALGA CICOSA Crema Reparadora

Per la epidermis castigada, irritada o reactiva. Ideal per tot tipus de irritacions. Repara, calma i redueix la vermellor respectant l’equilibri fisiològic de la pell. Indicada per ferides, rascades quotidianes, vermellors,erupcions cutànies, encetadures, cremades superficials i per després de la depilació.

ALGA CICOSA loció Reparadora

La loció Alga Cicosa repara, seca ,higienitzai calma la pell. Especialment recomanada en zones irritades que necessiten estar seques.  Indicada per zones humides, plecs de la pell, dermatitis del panyal,higiène del cordó umbilical i irritacions de la pell que empitjoren amb l’ús de la mascareta protectoradel covid.

ALGA CICOSA Crema de Mans

La Crema de manos  repara  les mans sensibilitzades, irritades imolt seques coma conseqüència d’agressions externes com rentats de mans repetitius, desinfectants, el fred…Enforteix la barrera protectora de la pell, gràcies a la seva formulació creant una rica capa aïllant demunt la pell.

ALGA CICOSA Bàlsam de Llavis

Bàlsam ecològic creat per reparar els llavis debilitats, tallats, aclivellats i sensibles als agents externs com excés de sol, el fred, el vent…Calma i repara la delicada pell dels llavis.

 

MÉS INFO: a la pàgina individual del producte que trobaràs a la botiga d’aquesta mateixa web.

 

 

 

 

Recent Posts
0